Ányás naturista strand
Főoldal Közlemény Hasznos infók Illemszabály Rendtartás Képek Térkép Natur-szüzek Élettánc

ILLEMSZABÁLYOK


1) Mihelyt az időjárás, illetve az egészségügyi helyzet engedi, vetkőzzetek le.

2) Amikor valahová leültök, gondoljatok a higiénia előfeltételeire és terítsetek egy törülközőt magatok alá - útközben viszont a törülközőt ne ruhaként használjátok.

3) A naturista ruhátlanság nem a szexualitásról szól, ezért kerüljétek a szexuálisan kihívó magatartást (férfiak esetében állapotot is), legyen természetes nektek a meztelenség, első zavarotokat ne próbáljátok meg szexualitással kapcsolatos viccekkel palástolni! Ha a pároddal jössz, vigyázzatok, hogy ne mások előtt éljétek meg kapcsolatotok intimitását.

4) Tartsátok be a fényképezésre vonatkozó szabályokat!

5) Kényszer nélkül szoktassátok a naturista életformához gyermekeiteket. Az ifjúság kitartóbb és törekvőbb lesz naturista életformában, ha barátokra találva csapatszerűen éli meg.

6) Segítsétek őket elfoglaltságokat találni és a közös elképzeléseket valóra váltani.

7) Legyetek tekintettel környezetetekre és ne bömböltessétek rádiótokat, ne csapkodjátok gépkocsitok ajtaját, ne hangoskodjatok. Ha éjszaka a barátaitokkal szeretnétek együtt lenni, vigyázzatok, mert ami nektek mulatság, másoknak lehetetlenné teheti a várt pihenést!

8) Legyetek becsületesek és bízzatok meg a többiekben is, legyél megértő és segítőkész azokkal, akik még csak most ismerkednek a naturizmussal.

9) Vigyázzatok, hogy háziállataitok ne zavarják a többiek pihenését.

10) Ne szemeteljetek, a hulladékaitokat vigyétek magatokkal.

11) Ányáson nem tiltott a dohányzás, bár a többség nem él vele - ha Te igen, vigyázz, hogy se a füsttel, se a csikkekkel ne zavarj másokat, használd a parton elhelyezett csikktartókat, amit távozáskor kéretik kiüríteni, mert nincs személyzet, aki megtegye!

12) A gépkocsival érkezés után parkolj le, a táboron belül gyalog közlekedj, ha mégis használnád, lépésben haladj, különös gonddal vigyázz a gyerekekre!

13) Ha a tűzrakóhelyet, vagy más közös eszközt használsz, rendben és tisztán hagyd magad után!

14) Ha bármilyen kérdésed van, bátran fordulj az "öregebb" naturistákhoz.

15) És végül: ha hazaindulsz, ne felejts el felöltözni! ;-)


 

E-mail: info@anyas.hu